top of page
  • Writer's pictureShernel Thielman

LP Building Solutions Erkend voor Duurzame Uitmuntendheid in het Structuroplossingen-portfolio

Louisiana-Pacific Corporation (LP), een vooraanstaande fabrikant van hoogwaardige bouwproducten, heeft opmerkelijke erkenningen ontvangen voor zijn Structuroplossingen-portfolio, waarbij de toewijding van het bedrijf aan innovatie en duurzaamheid wordt benadrukt. De inzet van LP om milieubewuste oplossingen te bieden in de bouwsector is erkend door brancheautoriteiten, waaronder BUILD Magazine, PRODUCTS Magazine en Green Builder Media.

In september 2023 deed LP een belangrijke aankondiging dat vijf producten binnen zijn Structuroplossingen-portfolio koolstofnegatief zijn, wat de milieuverbintenis van het bedrijf onderstreept. Deze producten omvatten LP® TechShield® Radiant Barrier, LP WeatherLogic® Air & Water Barrier, LP Legacy® Premium Sub-Flooring, LP® FlameBlock® Fire-Rated Sheathing en LP® TopNotch® 350 Durable Sub-Flooring. Deze prestatie leidde tot de opname van LP in de Sustainable Brand Index van Green Builder Media, waarbij het bedrijf behoorde tot de top 10 structurele merken.

BUILD Magazine erkende LP als Best High-Performance Sustainable Building Products Manufacturer in de Sustainable Building Awards 2023. LP's Structuroplossingen-portfolio ontving ook de award voor Building Products Environmental Stewardship Leader in de Environmental Sustainability Awards 2023 van BUILD Magazine. Terwijl de erkenning doorging, eert PRODUCTS Magazine LP met de MVP Award voor LP® FlameBlock® Fire-Rated Sheathing en LP WeatherLogic® Air & Water Barrier in februari 2024.

Jimmy Mason, Executive Vice President en General Manager van OSB bij LP, benadrukte dat het Structuroplossingen-portfolio van LP voorop loopt in milieubewuste innovatie in de bouwsector. Mason verklaarde: "Deze awards weerspiegelen de langdurige toewijding van LP aan Building a Better World™, te beginnen met het leveren van hoogwaardige, duurzame bouwproducten die niet alleen aan, maar ook de behoeften van onze klanten overtreffen."

De aankondiging van koolstofnegativiteit in september 2023, gevalideerd door Environmental Product Declarations van ASTM International, toonde de capaciteit van de producten aan om meer koolstof op te slaan dan wordt uitgestoten gedurende hun hele levenscyclus. De focus van LP op duurzaamheid draagt bij aan milieubehoud door koolstofemissies te verminderen.

Naast zijn duurzaamheidsprestaties is LP® Structuroplossingen ontworpen voor veerkracht en hoogwaardige prestaties, erkend door PRODUCTS Magazine met de MVP Award.

LP Building Solutions, genoteerd aan de New York Stock Exchange onder LPX, opereert als leider in hoogwaardige bouwoplossingen en produceert geëngineerde houtproducten die worden gebruikt door bouwers, verbouwers en huiseigenaren wereldwijd. Het portfolio van het bedrijf omvat Siding Solutions, Structuroplossingen en oriented strand board (OSB). LP is al sinds de oprichting in 1972 actief met als doel een betere wereld te bouwen door innovatieve oplossingen te bieden voor duurzame en fraaie woningen.

Investering Disclaimer: De verstrekte informatie in dit artikel is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden en vormt geen financieel advies, beleggingsaanbevelingen of een aanbod om effecten te kopen of verkopen. Lezers wordt geadviseerd hun eigen onderzoek en due diligence uit te voeren en een gekwalificeerde financieel adviseur te raadplegen alvorens enige beleggingsbeslissingen te nemen. De auteur en het platform zijn niet verantwoordelijk voor eventuele beleggingsacties die zijn gebaseerd op de informatie in dit artikel.


1 view0 comments

Comentarios


bottom of page