Lunar Asset Management

Welkom bij Lunar Asset Management.

Lunar Asset Management is één van de top onafhankelijke vermogensbeheerders op Curaçao en Aruba. Lunar Asset Management probeert zich te onderscheiden door een wezenlijke andere aanpak, dit geldt zowel voor het beleggingsbeleid als voor de dienstverlening.

Lunar Asset Management heeft zich gespecialiseerd in het minimaliseren van beleggingsrisico's, zonder dat dit ten kosten gaat van een goed jaarlijks rendement. Ons beleggingsbeleid is gericht op Value Investing. Daarnaast wordt door middel van macro-economische research de potentie van andere beleggingscategoriën voortdurend in kaart gebracht en beoordeeld. Door deze manier van werken is Lunar de afgelopen jaren sterk gegroeid en heeft uitstekende resultaten behaald.

Naast het degelijke beleggingsbeleid is de serviceverlening een absoluut speerpunt. De klant staat te allen tijde centraal.

Dit betekent dat de klant kan rekenen op de volgende aandachtspunten:

- vier keer per jaar bezoek, thuis of op kantoor om de portefeuille te bespreken
- volledige transparantie ten aanzien van kosten en beleggingsbeleid
- een hoog serviceniveau bij vragen en/of wensen
- depotbank naar keuze
- 24 uur per dag online inzicht in de beleggingsrekening

- de beleggingsrekening staat altijd op eigen naam
- contract is dagelijks wederzijds opzegbaar
- daadwerkelijk lage kosten
- kunnen bouwen op een lange termijn relatie, gebaseerd op wederzijds vertrouwen. 

 

Voor wie is vermogensbeheer van Lunar?

- Particulieren  (families, artiesten, ondernemers, DGA's, pensioen BV's, sporters)
- Bedrijven
- Institutionele beleggers (levensverzekeringsmaatschappijen en Tak-23, family offices en pensioenfondsen).

Vermogensbeheer bij Lunar is mogelijk voor portefeuilles vanaf € 500.000,- in effecten of liquiditeiten. Afhankelijk van uw vermogenssituatie en doelstellingen spreken wij graag met u over portefeuilles die deze ondergrens (nog) niet hebben bereikt.

 

Onze diensten:

 - Vermogensbeheer, binnen de afgesproken grenzen voert Lunar Asset Management alle
handelingen uit die nodig zijn om het vermogen op een verantwoorde wijze te beheren en te beleggen.

 - Vermogensbegeleiding, Lunar Asset Management staat u bij in gesprekken met uw bestaande bank en/of vermogensbeheerder en verzorgt uw volledige administratie op het gebied van beleggen.

 - Professionele relaties kunnen bij Lunar Asset Management terecht voor het opstellen van een beleggingsstatuut en/of beleggingsbeleid.

 

Concepten en maatwerk

Natuurlijk biedt Lunar als toonaangevende vermogensbeheerder de wat meer behoudende vormen van beleggen aan zoals de aankoop van obligaties, of de zogeheten fixed income portefeuilles op basis van maandelijks/jaarlijkse dividend-uitkeringen. Maar de hoogste beleggingsrendementen worden zonder twijfel geboekt met beursgenoteerde aandelen op basis van value investing.  

 

Afspraak maken?

Lunar Asset Management nodigt iedere belegger graag uit voor het maken van een afspraak met één van onze adviseurs. Het gesprek is geheel vrijblijvend en kan plaatsvinden bij ons op kantoor, bij u thuis, of op het werk. Uiteraard op een tijdstip dat u het beste uitkomt. 

 

Nieuws

Nieuwsarchief

© 2008 - 2020 All Rights Reserved. Lunar Asset Management