21 09/15 21/09/2015

Atos sluitcontract met AccerHotels

Het Franse Atos (Parijs: ATO) heeft vandaag bekend gemaakt, een vijfjarig contract te hebben afgesloten met AccorHotels. AccorHotels is een Franse Hotelketen met circa 3.700 hotels en 180.000 medewerkers. Enkele handelsnamen die onder de hotelketen vallen zijn het IBIS, F1hotels, Novotel, Adagio, Mgallery & Pullman.

Atos gaat een Service Center implementeren waar circa 100 mensen gaan werken en zich zullen bezighouden met de ontwikkeling en het onderhoud van “The Accorhotels Reservation System” (TARS). Naast het ontwikkelen en onderhouden van het TARS systeem, zal Atos de capaciteit van het TARS systeem verhogen om de lancering van nieuwe diensten te versnellen, met behoud van een optimale kwaliteit en dienstverlening. Het TARS systeem is een krachtig distributie systeem die 60% van alle boekingen centraliseert en bedient, en meer dan 40 miljoen beschikbaarheidsaanvragen per dag verwerkt. Tevens zal het boeking en betalingssysteem van Wordline worden geïntegreerd, een van Atos dochterondernemingen.

Atos S.A., voorheen AtosOrigin, is de grootste dienstverlener in Europa op het gebied van IT consultancy, IT systeembeheer, outsourcing en het verwerken van online/offline betalingstransacties. Het bedrijf wordt momenteel op de beurs van Parijs voor Euro 69,19 verhandeld.

Rob Rutten

Nieuwsarchief

Nieuws

Nieuwsarchief

© 2008 - 2020 All Rights Reserved. Lunar Asset Management